Folosim tot ce este posibil și încercăm să evităm risipa inutilă. Cu acest concept nu dorim doar o producție durabilă, ci și realizarea unui marketing durabil.
Vom deschide regulat noi runde de comenzi si va vom informa in legatură cu acestea, daca veți dori. Pur și simplu abonați-vă la lista noastră de e-mail.
Bullstar reprezinta o interacțiune între creșterea adecvată a speciei, prelucrarea cu pasiune și evitarea risipei inutile.
T-Bone este fratele mai mic al Porterhouse, o bucată puternică de carne, care combină două biftecuri într-o singură tăietură: o bucată de file gros de aproximativ trei centimetri și o bucată de rump steak legată de osul în formă de T. O friptură pentru serile de sărbatoare.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Acest biftec făcut din bucata de spate de vită, între antricot și pulpă își extrage farmecul din porțiunea cu fibre scurte a spatelui și din grăsimea caracteristică, care, în combinație cu fibrele delicate de carne, creează un gust de senzație, delicat și suculent.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C.
Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetam puțin mai mult decât este indicat. Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Ribeye-ul este partea din spate, în direcția gâtului, parte care tinde anatomic către depuneri puternice de grăsime și, prin urmare, formează și ochiul gras prin care antricotul poate fi recunoscut. Longissimus Dorsi si Spinalis dorsi, de asemenea mușchi caracteristici la nivelul antricotului, sunt considerați a fi unii dintre cei mai sensibili și, în același timp, cei mai marmorați mușchi de carne.
Când animalul este crescut liber pe pajiște și într-o manieră prietenoasă, rezultatul este acest Ribeye de Angus. În ceea ce privește gustul, acest lucru înseamnă frăgezime. Foarte important este faptul că având o cantitate considerabilă de grăsime în carne, antricotul asigură o saturare rapidă. Cantitățile de 80g/persoană sunt absolut suficiente pentru acest tip de carne. Nu este potrivit ca o friptură de 300 de grame.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Pulpa, ca legătură între spate și picior, nu joacă un rol de susținere în sistemul musculo-scheletic al bovinelor – și aceasta înseamnă întotdeauna foarte puțin țesut conjunctiv. Acest lucru explică frăgezimea pulpei, care, în ceea ce privește textura, are aproape același nivel de calitate cu tăieturile nobile din spate.
Caracteristica specială a pulpei – structura sa deosebit de slabă – nu se aplică bovinelor Wagyu, care din motive genetice stochează grăsime în toate zonele mușchilor.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maximum + 7 ° C. Congelat la maxim -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată.
Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Este un fel de mancare tradițional german – servit în mod tradițional ca o carne fiartă cu sos de hrean. Și cum din responsabilitate este indicat să folosim totul de la un animal, readucem vechile rețete la viață.
Picanha este un exemplu perfect pentru a face aceasta. Puteți lăsa pur și simplu capacul de grăsime al cărnii de vită fierte și tăiați bucata în felii groase de friptură. Rezultatul este ceea ce a fost servit drept „picanha” în America de Sud de zeci de ani. O bucată intens cărnoasă care poate fi preparată la grătar pe o frigăruie sau pur și simplu sub formă de friptură.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maximum + 7 ° C. Congelat la maxim -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Fileul este piesa din carne de vită care, fără îndoială, are o frăgezime deosebită și este rezervată pentru ocazii speciale. Acest file de la vitele Angus este de fapt o piesă absolut excepțională, atât prin textura sa, cât și prin aroma delicată echilibrată pe care o au vitele Angus.
Nu este o piesă pe care o arunci doar pe grătar, ci una care trebuie sărbătorită și savurată cu multă dăruire.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: 100% carne de vită.
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
La carnea de vită, greabanul este o bucată mare de carne – care conține și tendoane și părți cu o proporție mare de țesut conjunctiv. Pentru fripturile de greaban de Angus, sunt selectate în special părți puternic marmorate care nu conțin tendoane – deci nimic nu stă în calea plăcerii ca o mini-friptură. În ceea ce privește prețul, fripturile din greabăn de la vite de înaltă clasă sunt imbatabile, deoarece nu sunt considerate „fripturi de înaltă calitate”, dar datorită marmorării ridicate au un potențial extrem al gustului.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Acest steak este un mușchi foarte stabil din abdomen, care devine o mare plăcere pregătit pe grătar, doar dacă are un conținut ridicat de grăsime sau fibre deosebit de delicate. O friptură care este perfectă pentru grătar și apoi tăiată transversal fibrei.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Oricine gătește gulaș ar trebui să se asigure că folosește carne foarte bună. Ideal pentru gulaș este rasolul care conține una dintre cele mai mari cantități de colagen. Aceasta este partea mușchilor care se transformă în gelatină cremoasă și suculentă, atunci când este fiartă și conferă caracterul unui gulaș. Carnea vitelor Angus este deosebit de delicată, astfel încât bucățile de carne din gulaș sunt nu numai suculente, ci și minunat de moi și delicate. Pe scurt: carne perfectă pentru un gulaș perfect!
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maximum + 7 ° C. Congelat la maxim -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
O carne căreia i s-a permis să dezvolte gust mult timp pe dealurile noastre și care transmite această aromă supei.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: carne de vită
Depozitare: refrigerat la maximum + 7 ° C. Congelat la maxim -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Fcem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
Coastele de vită sunt incontestabil “in” în ultimii ani. Coastele de vită, au, de asemenea, o grăsime mai bună și multă aromă. Se pretează foarte bine pentru afumat și pentru prepararea la grătar la temperaturi joase si lent.
Alergeni: niciunul
Ingrediente: 100% carne de vită.
Depozitare: refrigerat la maxim + 7 ° C. Congelat la maximum -18 ° C.
Perioada de valabilitate: vezi eticheta
Abateri de greutate: cumpărați un produs natural care – în funcție de bucățile tăiate – poate varia ușor față de greutatea specificată. Facem tot posibilul să vă împachetăm puțin mai mult decât este indicat.
Starea pachetului: proaspăt, refrigerat
2021 ISIntetnational
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Această categorie include doar cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.
Orice cookie-uri care ar putea să nu fie deosebit de necesare pentru funcționarea site-ului web și sunt utilizate în mod special pentru a colecta date personale ale utilizatorilor prin analize, reclame, alte conținuturi încorporate sunt denumite cookie-uri inutile. Este obligatoriu să obțineți consimțământul utilizatorului înainte de a rula aceste cookie-uri pe site-ul dvs. web.
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem
noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar