Ferma ANGUS
Freciugi

Descopera povestea fermei Bullstar
si produsele din carne de vita Angus

Înapoi la rădăcini

(Back to the roots)

Ținând cont de amplasarea semiizolata a fermei în zona de deal cu păduri a județului IAȘI, unde fauna și flora sunt de basm,  Ferma Bullstar este nepoluată, iar sistemul de creștere este unul tradițional. Pășunile noastre sunt certificate ecologic.

Plantând copaci (salcâmi, tei, meri, pruni etc.),  utilizând resurse de energie ecologică (vânt și soare), refolosind tot ce poate fi refolosit (upcycling), îngrijindu-ne de plante si insecte pentru conservarea biodiversitatii, Bullstar are ca obiectiv o producție în acord cu natura și cu grija față de mediu.

Reproductie

În atingerea calității cărnii marmorate, pe care o oferim din sistem de creștere tradițională, este necesară, pe lângă o tehnologie de producție corectă, și o genetică corespunzătoare.

Astfel ne concentrăm in mod deosebit pe genetica rasei, așa încât animalele noastre sunt născute din tată si mamă cu Pedigree Angus. La fiecare generație de Angus nascută în Ferma Bullstar, taurul de reproducție este schimbat pentru a nu se crea mutații genetice prin consangvinizare.

Dorim sa împărtășim povestea noastră și cu alte ferme de Angus, și de aceea o parte dintre vițeii noștri, vor merge către reproducție pentru perpetuarea calității.

ferma-de-vaci-bullstar

Comanda produsele Bullstar
si noi le livram la usa ta.

Newsletter Bullstar

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem
noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar