Hrana Ferma
Angus Frenciugi

Hranim atent vitele din ferma,
pentru a avea o carne de Angus pe gustul tau

"Grass-Fed Beef"
Carne de vită Angus de la animale hrănite cu iarbă

Carnea de Angus este marmorata, frageda, suculenta de un rosu aprins a vitelor ANGUS impresioneaza prin gustul ei fin si consistent. Carnea frageda si marmorata este foarte cautata in gastronomia de varf si in sectorul premium.

Când vine vorba de hrănire, iarba și speciile de lucerna si trifoi joacă rolul central. Bovinele pot face lucruri uimitoare cu sistemul lor digestiv ingenios (4 stomacuri). Mananca plante dificil de digerat pentru oameni, cum ar fi iarba și trifoiul, și le transformă în lapte și carne într-un mod extrem de eficient.

Până cu puțin timp înainte de începerea revoluției industriale din secolul al XVIII-lea, era de neconceput ca vitele sa aiba in dieta grau sau porumb. O dată cu apariția mecanizării și nevoia tot mai mare de consum de carne, bovinele au început să fie hrănite cu porumb și cereale – și odată cu aceasta au aparut problemele cu digestia, precum si tulburările de fertilitate și alte boli. Dacă hrănești o carne de vită cu cereale, este nevoie de aproximativ 7 kg de cereale pentru a câștiga 1 kg de carne.

Animalele noastre petrec cea mai mare parte a timpului pe pasune. Din luna martie si pana in luna noiembrie hrana lor este asigurata pe pasuni mirifice.

In perioada de iarna, vacutele sunt furajate exclusiv cu fan de calitate semanat cu mixuri de plante conform unor retete speciale care asigura toata paleta de nutrienti necesari animalelor.

Carnea obtinuta de la animale hranite prin furajare naturala pe pasune este mai economica si mai utila din punct de vedere ecologic. Cresterea naturala se face intr-o perioada lunga, insa aceasta confera carnii finetea si gustul desavarsit.

Pășunatul și miscarea asigură animale vitale, robuste, iar animalele vitale oferă o carne mai sănătoasă, deoarece nu sunt necesare tratamente cu antibiotic.

Rasele Angus este renumita la nivel mondial pentru calitatea specială a cărnii – sensibilitate și marmorare fină. Animalele noastre nu sunt îngrășate. Vârsta de sacrificare a bovinelor noastre este între aproximativ 24 și 30 de luni.

Newsletter Bullstar

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem
noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar