4 Rib-Eye-Steaks (a 350g, circa 3 cm dick)
– Rub nach Belieben
– 2 EL Pflanzenöl für den Grillrost
Zubereitungszeit: ca. 20 Minuten (plus ca. 9 Stunden Marinier- und Temperierzeit)
ZUTATEN FÜR 5-6 PORTIONEN
1 Bund Thymian
30g schwarze Pfefferkörner
3 Tomahawk-Steaks vom Rind (a ca. 1,4kg)
3 EL Pflanzenöl
Zubereitungszeit: ca. 5 Minuten (plus 40 Minuten Grill- und 20 Minuten Ruhzeit)
ZUATEN für 4 Portionen
Steak 1 kg Rib Eye Cap, 4 rohe Gambas (inkl. Kopf und Schale), Meersalz, Pfeffer aus der Mühle
2 EL Butter
Cocktailsauce 200 ml Mayonnaise, 100 ml Ketchup, 50 ml Orangensaft
1 TL Bio-Orangenschale, 20 ml Cognac, Meersalz, Cayennepfeffer
Außerdem Küchengarn, 4 Scheiben Ananasfruchtfleisch, 2 Avocados, 2 EL Limettensaft, Meersalz
Zubereitungszeit: ca. 30 Minuten (plus Temperier- und ca. 40 Minuten Garzeit)
2021 CarpatIs Welt Agro Product S.R.L.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Această categorie include doar cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.
Orice cookie-uri care ar putea să nu fie deosebit de necesare pentru funcționarea site-ului web și sunt utilizate în mod special pentru a colecta date personale ale utilizatorilor prin analize, reclame, alte conținuturi încorporate sunt denumite cookie-uri inutile. Este obligatoriu să obțineți consimțământul utilizatorului înainte de a rula aceste cookie-uri pe site-ul dvs. web.
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla cand deschidem
noi runde de comenzi si detalii despre produsele Bullstar